PAEGAS
   

Volop ruimte, ook voor de grootste paarden !

De nieuwe PAEGAS is een zeer ruim bemeten 2-paards trailer uit volpolyester. Door de grotere maatvoering is de Paegas geschikt voor vervoer van ieder paardenras. De grote, makkelijk toegankelijke zadelkamer biedt plaats aan de zadels en alle verdere benodigdheden (incl. paardenvoer) voor uw gang naar de manege, het concours of de show! Door het uiterst stabiele chassis en de aerodynamische vormgeving zijn uitstekende rijeigenschappen gewaarborgd. De Paegas kan in alle RAL-kleuren geleverd worden.

TECHNISCHE GEGEVENS
- Totale lengte 5090 mm
- Totale breedte 2240 mm
- Totale hoogte 2830 mm
- Binnen lengte 3660 mm
- Binnen breedte 1710 mm
- Binnen hoogte 2310 mm
- Toegestaan tot. gewicht 2500 kg
- Ledig gewicht 1060 kg
- Toegestaan max. last 1440 kg
DE DETAILS:

SCHEIDINGSWAND - Hier zijn twee varianten mogelijk: een scheidingswand met multiplexplaten, of een scheidingswand met rubber. Beide typen zijn eenvoudig te demonteren.

BEKLEDING - Zowel de binnenwanden als ook de scheidingswanden zijn bijzonder degelijk bekleed met duurzaam materiaal.

RUBBER VLOERBEDEKKING - De oersterke en slipvaste rubbervloer geeft de paarden voldoende houvast tijdens de reis. De 8mm dikke rubberlaag garandeert een extreem lange levensduur!

VOERBAK - De voerbak is voor de paarden makkelijk te bereiken en garandeert een optimale verzorging onderweg.

ZADELKAMER - De zadelkamer is voor twee paarden ontworpen. Naast ruim voldoende plaats voor alle paardenbenodigdheden is er tevens ruimte voor uw ruiterkleding. De vloer van de zadelkamer is met rubber bekleed.

RAMEN - De kunststof ramen zijn eenvoudig te openen en volledig uitneembaar. Het ventileren en luchten van de binnenruimte wordt hierdoor een fluitje van een cent.

ZELFOPROLLEND ACHTERZEIL - Het zelfoprollend dekzeil wordt geleverd in een zilvergrijze of witte kleur.

   
   
   
   
   
STANDAARDUITRUSTING:
De Paegas is ontworpen voor het transport van twee paarden. Tot de uitrusting behoren: binnenverlichting, scheidingswand, vier veiligheidssluitingen, rubber vloerbedekking van 8mm dik, voerbak, zadelkamer voor twee zadels, steunwiel, zelfoprollend achterzeil, twee kwaliteitsramen van kunststof en twee keggen, zodat uw trailer niet weg kan rollen. Bovendien een reservewiel en een disselslot