Informeer eens naar onze inruilmogelijkheden !
PERSEUS
   

Een genot voor uw paard - de nieuwe PERSEUS...

Nieuw in ons programma is de PERSEUS, een volpolyester tweepaards trailer, die opvalt door zijn uiterst moderne en aerodynamische vormgeving.
In de standaardversie heeft de PERSEUS twee solide kunststof ramen. Als optie kunnen grote voorramen, een dakraam of electrische dakventilatie ingebouwd worden.
Door de grote deur in de zijwand heeft u gemakkelijk toegang tot de binnenruimte. In de ruime zadelkamer bevindt zich een uittrekbare zadelhouder voor twee zadels. Ook bevindt zich hier een lamp, die tevens de binnenruimte verlicht. Boven de achterinstap is een kunststof afdekklep gemonteerd, met gasgeveerde beugels. Natuurlijk kan ook deze trailer in alle RAL-kleuren geleverd worden. Zo krijgt u een perfecte match met uw auto!!!

TECHNISCHE GEGEVENS
- Totale lengte 4740 mm
- Totale breedte 2190 mm
- Totale hoogte 2785 mm
- Binnen lengte 3460 mm
- Binnen breedte 1680 mm
- Binnen hoogte 2220 mm
- Toegestaan tot.gewicht 2000 kg
- Ledig gewicht 965 kg
- Toegestaan max. last 1035 kg
 

DE DETAILS:

SCHEIDINGSWAND - Hier zijn twee varianten mogelijk: een scheidingswand met multiplexplaten, of een scheidingswand met rubber. Beide typen zijn eenvoudig te demonteren.

BEKLEDING - Zowel de binnenwanden als ook de scheidingswanden zijn bijzonder degelijk bekleed met duurzaam materiaal.

RUBBER VLOERBEDEKKING - De oersterke en slipvaste rubbervloer geeft de paarden voldoende houvast tijdens de reis. De 8mm dikke rubberlaag garandeert een extreem lange levensduur!

VOERBAK - De voerbak is voor de paarden makkelijk te bereiken en garandeert een optimale verzorging onderweg.

ZADELKAMER - De zadelkamer is voor twee paarden ontworpen. Naast ruim voldoende plaats voor alle paardenbenodigdheden is er tevens ruimte voor uw ruiterkleding. De vloer van de zadelkamer is met rubber bekleed.

RAMEN - De kunststof ramen zijn eenvoudig te openen en volledig uitneembaar. Het ventileren en luchten van de binnenruimte wordt hierdoor een fluitje van een cent.

   
 
STANDAARDUITRUSTING:
De Perseus is ontworpen voor het transport van twee paarden. Tot de uitrusting behoren: binnenverlichting, scheidingswand, vier veiligheidssluitingen, rubber vloerbedekking van 8mm dik, voerbak, zadelkamer voor twee zadels, steunwiel, twee kwaliteitsramen van kunststof en twee keggen, zodat uw trailer niet weg kan rollen. Bovendien krijgt u een reservewiel en een disselslot